Home Page - Όροι και Προϋποθέσεις

Όροι και Προϋποθέσεις

Με την πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο και τη χρήση των πληροφοριών αυτού, συμφωνείτε να δεσμεύεστε από τους όρους και τις προϋποθέσεις που αναφέρονται παρακάτω. Εάν δεν επιθυμείτε να δεσμεύεστε από τους όρους και τις προϋποθέσεις, δεν θα πρέπει να συνεχίσετε να έχετε πρόσβαση ή να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο. Έτσι, δεν ισχυριζόμαστε ότι καμία ευθύνη για κακή χρήση ενός προϊόντος οφείλεται σε αμέλεια.

  •     Δεν παραδίδουμε σε Ταχυδρομικές Θυρίδες.
  •     Η αργοπορημένη παράδοση δεν σας δίνει το δικαίωμα να αρνηθείτε ή να ακυρώσετε την παραγγελία.
  •     Οι παραγγελίες που παραδίδονται ενδέχεται να υπόκεινται σε χρέωση παράδοσης
  •     Με την υπογραφή σας κατά την παράδοση των εμπορεύματα αποδέχεστε ότι το προϊον και αναλαμβάνεται την πλήρη φροντίδα σε άθικτη συσκευασία. Έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε τα κατεστραμμένα ή ελλιπή δέματα.
  •     Ο χρήστης θα αποζημιώσει την CH.N. SAN SIRO SPORTS & CASUAL LTD έναντι όλων των απαιτήσεων, υποχρεώσεων και εξόδων, συμπεριλαμβανομένων των δικαστικών τελών.
  •     Ενώ έχουν γίνει όλες οι εύλογες προσπάθειες για την επαλήθευση της ακρίβειας των πληροφοριών που περιέχονται στο παρόν, η CH.N. SAN SIRO SPORTS & CASUAL LTD δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών που περιέχονται στο παρόν. Περαιτέρω, η CH.N. SAN SIRO SPORTS & CASUAL LTD ή οποιαδήποτε άλλη συνδεδεμένη εταιρεία ή εταιρείες δεν θα ευθύνεται για οποιαδήποτε άμεση, έμμεση ή αποθετική ζημία που προκύπτει από τη χρήση των πληροφοριών και των υλικών που περιέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα ή οποιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα την οποία ο χρήστης μπορεί να έχει πρόσβαση μέσω αυτής της ιστοσελίδας. Περαιτέρω, η CH.N. SAN SIRO SPORTS & CASUAL LTD ή οποιαδήποτε συνδεδεμένη εταιρεία ή εταιρείες δεν θα ευθύνεται για οποιαδήποτε άμεση, έμμεση ή αποθετική ζημία που προκύπτει λόγω της στους χρήστες ή σε οποιοδήποτε άλλο παρόχους, φορείς, οργανώσεις ή πρόσωπα που αναφέρονται άμεσα ή έμμεσα σε αυτό το δικτυακό τόπο.
  •     Όλα τα στοιχεία είναι εγγυημένα σύμφωνα με την εγγύηση του κατασκευαστή.

Τιμολόγηση

Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν όλους τους ισχύοντες φόρους.

Δικαίωμα απόσυρσης

Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία σας πριν την αποστολή. Σε αυτήν την περίπτωση, θα λάβετε πλήρη επιστροφή της πληρωμής σας (εάν υπήρχε κάποια).

Καταγγελίες

Για οποιοδήποτε παράπονο σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας, χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας στην ιστοσελίδα μας. Θα απαντήσουμε εντός 48 ωρών.

Ιστορικό συναλλαγών

Θέλουμε να διατηρούμε αρχείο των συναλλαγών σας (για φορολογικούς σκοπούς) για 7 χρόνια.


Επικοινωνία με τον πελάτη


Η εταιρία CH.N. SAN SIRO SPORTS & CASUAL LTD έχει το δικαίωμα να σας στείλει e-mail ή SMS ή να καλέσει στο τηλέφωνο, προκειμένου να σας ενημερώσουμε για τις προσφορές και άλλα προϊόντα που σχετίζονται με την CH.N. SAN SIRO SPORTS & CASUAL LTD.
Η
CH.N. SAN SIRO SPORTS & CASUAL LTD ως εκ τούτου έχει το δικαίωμα να δώσει τα στοιχεία επικοινωνίας σας σε άλλη εταιρία με σκοπό την επικοινωνία με πελάτες για λογαριασμό της CH.N. SAN SIRO SPORTS & CASUAL LTD. Οι πελάτες μπορούν να σταματήσουν οποιαδήποτε από τις παραπάνω υπηρεσίες στέλνοντας ένα e-mail στο info@sansirosports.com.


Γλώσσα της παρούσας συμφωνίας

Χρησιμοποιήσαμε την ελληνική γλώσσα για αυτή τη συμφωνία.

Εφαρμοστέο δίκαιο και δικαιοδοσία

Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις πρέπει να ερμηνεύονται κατά τρόπο σύμφωνο με τους όρους και τις προϋποθέσεις της χώρας αυτής ή να τους ζητούν να είναι αποκλειστικά στη δικαιοδοσία των Κυπριακών Δικαστηρίων.
Επικοινωνήστε στο info@sansirosports.com για περισσότερες πληροφορίες.

Νομικό Τμήμα

Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις του Προϊόντος πρέπει να ερμηνεύονται σύμφωνα με τους νόμους της Κυπριακής Δημοκρατίας, το Νόμο Ηλεκτρονικού Εμπορίου: L156 (I) / 2004 και Τροποποιητικό Νόμο: L97 (I) / 2007 και τυχόν τροποποιήσεις που θα λάβουν τα Κυπριακά δικαστήρια. Αν οποιαδήποτε από αυτές είναι άκυρη ή μη εκτελέσιμη, είτε όλη ή εν μέρει, αυτό δεν θα επηρεάσει την εγκυρότητα των υπόλοιπων όρων στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο.

Διαδικασία παραγγελίας

Ανατρέξτε στην ενότητα Πώς να υποβάλετε παραγγελία για πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με την τοποθέτηση μιας παραγγελίας. Το σύστημά μας θα αποθηκεύσει την παραγγελία σας στο λογαριασμό χρήστη σας, όπου μπορείτε να ελέγχετε και να παρακολουθείτε όλες τις παραγγελίες σας όσο συχνά θέλετε.

Ελπίζουμε ότι θα σας αρέσει κάθε αγορά που κάνετε από την ιστοσελίδα μας, αλλά αν δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας ειδοποιώντας μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εντός 24 ωρών από την τοποθέτηση της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που έχετε ήδη παραλάβει τα προϊόντα σας, πρέπει να τα επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας. Ανατρέξτε στην Πολιτική Επιστροφής Προϊόντων για περισσότερες πληροφορίες.


Πλήρης συμφωνία

Οι παραπάνω Όροι Παροχής Υπηρεσιών αποτελούν τη συνολική συμφωνία των μερών και αντικαθιστούν όλες τις προηγούμενες και σύγχρονες συμφωνίες μεταξύ εσάς και του CH.N. SAN SIRO SPORTS & CASUAL LTD. Οποιαδήποτε παραίτηση από οποιαδήποτε διάταξη των Όρων Παροχής Υπηρεσιών θα είναι αποτελεσματική μόνο εάν υπογραφεί και υπογραφεί από τhν CH.N. SAN SIRO SPORTS & CASUAL LTD.

Subscribe to newsletter

To get the latest offers and promotions

Εγγραφή στο ενημερωτικό μας δελτίο
We respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine